úterý 7. ledna 2014

Všem  Vám, kteří navštěvujete můj blog,  přeji šťastný a požehnaný nový rok 2014!
Už dlouho  jsem nenapsala ani řádek a ani nepřidala žádnou fotku z mého tvoření, ale přesto jsem neustále něco tvořila.  Upředla jsem několik tisíc metrů vlny ... zamilovala jsem se totiž do "krajkového vřetene" a tak jsem neustále procvičovala tenčí a tenčí  přízi, ale přiznám se, že to jsem nefotila, protože   na přízi v přírodní barvě zas tak nic moc k vidění není .... i když takovou mám nejraději ... tedy hlavně tu z českých chovů.
.... ručně barvená a předená luxusní příze - 50/50 merino a hedvábí Tussah ... Původně jsem uvažovala o tkaném šálu, ale myslím, že jsem  neobarvila dostatečné množství, a tak  už mám nahozeno a pletu.
... tento šál nebo šátek je upletený z české vlny, kterou jsem obarvila slupkami a listy vlašského ořechu. Tenhle typ šátku se mi zalíbil při brouzdání zahraničními blogy, a tak jsem si zamanula, že ho musím uplést. Jeho pletení je velice jednoduché a efektní. 

... OPĚT ŠÁLA A ŠÁLOŠÁTKY ...

Stále pletu a pletu a předu   ☺  šál inspirovaný http://shop.hedgehogfibres.com/product/born-trippy šátek Find Your Fade .... https:...