čtvrtek 19. července 2012

TRUHLIČKA NA ZPRACOVÁVÁNÍ OVČÍ VLNY

O Vánocích jsem viděla u Vladěnky tuto skvělou truhličku s potřebami ke zpracování ovčí vlny :
fotka je použita od  prodejce na Fleru, protože zatím se mi nepodařilo pořídit vlastní :-D
Hned když jsem ji viděla, tak mě napadlo, že bych ji určitě taky strašně moc potřebovala, ale stále jsem nějak odkládala dotaz na to, kde ji koupit. Až najednou v klubíku na Fleru se několik děvčat - přadlenek zmínilo o tom, že už ji mají také a přidaly i odkaz na výrobce a prodejce v jedné osobě, takže jsem neváhala a hned jsem si ji pořídila. Zatím jsem si vyzkoušela jen stávek na náramky, abych předvedla dceři jak funguje.  Ale časem určitě dojde i na další věci.

5 komentářů:

  1. Krásná!Skvělý výběr,já ti taky musím napsat na maijlík ohledně té vlny!Tak na emailu:-)Pa

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, Jitu, že máš lepší. Hlavně se mi líbí přírodní vzhled. Já to mám napuštěné tmavým mořidlem a na to si musím dávat pozor. Jen suché ruce, jinak to pouští do vlny. U tebe navíc vidm novou pomůcku - prak na tkanice, hmm.

    OdpovědětVymazat
  3. Je fakt, že takhle přírodní je to asi lepší, jen to musím ještě zlehka dodělat - všechny ty věci potřebují ještě osmirkovat, protože nejsou úplně 100% hladké :-D, ale co bych za ty peníze chtěla. A lucet /prak/ má i samostatně a dokonce jsem koukala, že i s dutinkou (http://www.fler.cz/zbozi/lucet-a-dutinka-2863849), ta by se mi taky hodila.

    OdpovědětVymazat
  4. Prosím pěkně o návod kterak nalézt na FLERU tyto nádherné věcičky nebo zrovna direkt adresu nebo tel. číslo na prodejce. Jsem asi moc blbá nebo nemám dost trpělinosti se do jejich stránek ponořit. Prostě mi to trvá a trvá a nejde to....Děkuji Vám za Váš čas už předem. S pozdravem z Podkrkonoší janenjanka@gmail.com

    OdpovědětVymazat

... OPĚT ŠÁLA A ŠÁLOŠÁTKY ...

Stále pletu a pletu a předu   ☺  šál inspirovaný http://shop.hedgehogfibres.com/product/born-trippy šátek Find Your Fade .... https:...